Een aantal maanden geleden, september 2017, is mijn vriendin naar een verpleeghuis verhuist. In opdracht van het verpleeghuis en van de familie is, zonder overleg met de haar, de opdracht gegeven overige spullen van de verhuizing naar de kringloop in Putten te doen. Nou is ze erg verdrietig omdat er ook 2 merklappen in lijst meegegaan zijn. Deze merklappen zijn door haar (inmiddels overleden) moeder gemaakt voor haar huwelijk! Ook de man van Joke leeft niet meer. Dit zijn de enige herinneringen aan deze 2 mensen die ze had! Helaas waren de merklappen al snel verkocht.

Ik heb helaas geen foto's van de merklappen. Hierbij de omschrijving:

Merklap 1. Kees Versteeg en Joke Conijn. Kees geboren 31?-7-1939 Gorinchem Joke geboren 31-1-1943 Gorinchem
Merklap 2. Groot huis en 2 kipjes er onder.

Graag roep ik op aan degene die deze twee merklappen heeft gekocht, contact met mij op te nemen.

Weet u wie deze merklappen in zijn/haar bezit heeft? Laat uw reactie achter onder dit bericht!

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.