Voor de eerste editie van GRAS op Zondag (een maandelijkse comedy/improshow in Nijmegen waarin we doen alsof we een tv uitzending opnemen) zoek ik nog een (Hobby)kok die in de uurdurende voorstelling live iets wil koken wat het publiek kan proeven.
Het is deze zondagavond in het Honigcomplex, ingredienten kunnen wij natuurlijk regelen. Leukst als er een verhaal aan zit: Oma's gehaktballetjes, iets met rare paddestoelen, wastesoep, veggiesticks, het maakt niet uit.
Wie komt lekker meedoen aanstaande zondag in onze kersteditie?

Bent u aankomende zondag beschikbaar en lijkt u het leuk om wat lekkers te koken? Reageer dan hieronder!

Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.