In ons Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting komt de kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunnen mensen op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

Doordat we steeds vaker groepen op bezoek krijgen, zijn we op zoek nieuwe rondleiders. Als rondleider bezorg je zowel kinder- als volwassenengroepen een leuke en leerzame dag. Je verwelkomt de groepen, neemt ze mee door het museumpark en geeft ze op een geanimeerde manier een uitleg over de onderwerpen die in het museum aan bod komen.
Naast rondleiders zoeken wij ook mensen die willen figureren. Je bent gekleed in historische kledij en geeft demonstraties, zoals brood bakken, thee schenken, henna schilderen, handwerk of uitleg bij museale objecten, waarbij je de bezoeker betrekt.

Lijkt het u leuk om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan hieronder!

 

Reacties  
# Kees Lemmens 10-01-2018 16:04
Op omroep Gelderland hoorde ik dat u rondleiders zocht. Ik heb eigenlijk wel interesse. Ik heb vanuit mijn hobby astronomie enige ervaring in het rondleiden/gidsen van groepen mensen en vind dat leuk om te doen. Ik ben gepensioneerd en heb dus in principe tijd om wekelijks één of twee dagen beschikbaar te zijn. Als u nog een plekje heeft stel ik mij graag beschikbaar. Ik woon in Huissen maar dat hoeft wat mij betreft geen beletsel te zijn.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Bert van Baalen 15-01-2018 10:24
Ik ben 67 jaar en gepensioneerd. Ik heb vroeger lesgegeven op het ROC, zowel voor jongeren als ouderen. Ik ben nu ook actief op het zonnetreintje als gids/chauffeur in de Ooijpolder.
Ik heb veel gereisd in het Midden-Oosten/Arabische wereld zoals Palestina/Israël, Libanon, Marokko, Egypte.
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze iets te vertellen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio