Stichting Zevenheuvelenloop is op zoek naar muzikanten die willen optreden tijdens de Stevensloop op zondag 18 maart. Op ruim twintig verschillende plaatsen aan het parcours wordt live muziek gemaakt door diverse muziekgroepen. Deze muziek zorgt voor een bijzondere sfeer bij de Nijmeegse stadsloop.

Muziek

Op het gehele parcours van zowel de 5 kilometer, 10 kilometer als halve marathon komen de deelnemers bands en andere muzikanten tegen. Onder andere op de Oversteek, het stadseiland en in de Nijmeegse binnenstad zijn muzieklocaties ingepland. Bands en andere muzikanten die graag een bijdrage willen leveren met hun muziek, kunnen dit kenbaar maken bij ons kenbaar maken. Er is vooral behoefte aan muzikanten die zonder versterkt geluid op kunnen treden, zoals blaaskapellen en dweilorkesten. Op basis van de beschikbare muziek wordt uiteindelijk een indeling gemaakt.

Nieuw parcours

Het parcours van de 5 kilometer is voor de vierde editie geheel vernieuwd. Op zondag 18 maart gaan ook de deelnemers aan de kortste afstand de Waal over. De 5 kilometer lopers maken een ronde via de Snelbinder en de Waalbrug. De finish is voor alle afstanden op de Grote Markt. Vorig jaar werden de parcoursen van de 10 kilometer en halve marathon al vernieuwd. Via de Oversteek en de Zaligebrug betreden zij het stadseiland Veur Lent. De Waalbrug leidt de lopers weer terug naar het Nijmeegse centrum.

Wil je komen optreden tijdens de Stevensloop op zondag 18 maart tussen 12.00 uur en 16.00 uur? Reageer dan hieronder!

Reacties  
# 0638242211Mike Meere 28-01-2018 15:36
www.youtube.com/watch?v=gOrSCtiKQMM dit ook goed??????????????? Wil best wel optreden daar
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Muzikanten gezocht die willen optreden tijdens de StevensloopMike Meere 29-01-2018 19:21
Ik heb al antwoord gehad kan helaas niet maar wel goede deel gesloten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio