Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het naaiatelier bij locatie mode&co in Apeldoorn. Bij mode&co werken mensen met een verstandelijke beperking, psychische problematiek of die om andere redenen op dit moment niet mee kunnen komen in het reguliere arbeidsproces. Bij mode&co kunnen zij arbeidsvaardigheden opdoen in onze kledingbank of ons naaiatelier en wanneer mogelijk doorgroeien naar een reguliere (betaalde of vrijwillige) baan.
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om:
Te werken met mensen. Iemand die sociaal is en in staat is om verschillende activiteiten met onze cliënten te ondernemen. Goed kan luisteren en het tempo aan kan passen als dat gevraagd wordt.

Wij zoeken een vrijwilliger die:
· verstand heeft van naaien. Hij/zij moet in staat zijn om de coupeuse te ondersteunen met de werkzaamheden. Hieronder valt het begeleiden van cliënten bij het naaien;
· affiniteit heeft met de doelgroep;
· circa 8 uur per week beschikbaar is;
· het leuk vindt om met de coupeuse mee te denken over nieuwe ideeën en de voorbereiding van nieuwe producten.

Kunt u niet naaien maar vindt u het leuk om te helpen bij de kledingbank? Ook daar kunnen we bij mode&co helpende handen gebruiken!

Wij bieden: 

· een gezellige omgeving;
· een groep enthousiaste cliënten en collega’s;
· de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Goed om te weten:
Bij aanvang van het vrijwilligerswerk wordt een actuele verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) gevraagd

Heeft u interesse? Reageren kan hieronder!

Reacties  
# Deborah Fontijn 04-04-2018 21:00
Geachte heer/ mevrouw,

Graag wil ik solliciteren naar de vrijwilligersfunctie op het naai-atelier. Naaien doe ik al geruime tijd. Afgelopen november ben ik begonnen met de opleiding tot costumière aan de Dankaerts modevakschool. In het dagelijks leven werk ik als verzorgende in de thuiszorg. We verzorgen ook mensen die moeite hebben om hun eigen leven te organiseren door een verstandelijke handicap of psychische stoornis. Ik heb in mijn opleiding stage gelopen in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ik vind het leuk om mijn liefde voor het naaien over te brengen.

Met vriendelijke groet,

Deborah Fontijn
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio