Vanaf 7 april start er een wandelgroep met mensen met een visuele beperking. Ik heb zelf een visuele beperking en ben met een aantal mensen deze groep gestart. Elke zaterdagochtend starten we vanuit Bemmel. We doen dit samen met SlowSport. Zij begeleiden de groep. We gaan een lekker stuk lopen en daarnaast is er gelegenheid om oefeningen te doen en stukjes te sprinten voor de mensen die dit willen. 

Omdat de deelnemers een visuele beperking hebben zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die de groep willen begeleiden. Ook kunnen mensen die mee willen lopen zich aanmelden. 

Wilt u de groep begeleiden op zaterdag ochtend? U hoeft niet elke week mee maar eens in de paar weken is al heel fijn. Of heeft u een visuele beperking en lijkt u het leuk om mee te doen? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# lia van den broek 14-03-2018 13:10
Geachte m,
Voor ons gezinshuis is er een aanvraag voor een slechtziende bewoner. Ik ben aan het rondkijken voor activiteiten. En kom jullie advertentie tegen. Mag ik jullie gegevens? Mocht het doorgaan dan heb ik al een leuke activiteit.
Alvast bedankt.
Vriendelijke groet,
Lia van den Broek
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio