Wij zijn vooral GEEN school
Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen met mensen van jouw eigen leeftijd.
Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren dingen kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen! Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn.

Bij ons kan alles.
Er is niets dat niet kan bij ons. Bouw een ultraslimme windmolen van recyclematerialen, een drone, een vliegtuig, ontwerp een auto, maak meubels, jouw eigen bed of een raft! Eigenlijk vinden we niks gek. Jij hebt een idee? Samen met ons ga je het (leren) maken!
Omdat het WALHALLAb vaak gevraagd wordt mee te doen aan bijzondere projecten, zie je ook nog eens wat van NL en het buitenland.
Wat verwachten wij van jou?!
Inzet, humor en de wil om bijzondere dingen te leren.

Omdat wij een nieuwe locatie gaan openen in Arnhem zijn we op zoek naar heeeeel veel materialen, gereedschap en machines. 
Denk aan: zaagmachines, lasermachines, gereedschap, hout, kunststof, haarföhns etc. 

Kunt u het WALHALLAb aan deze spullen helpen? Laat hieronder uw reactie achter. 
Ook kunt u de spullen brengen naar:  Kruittoren 1, 7201 NZ, Zutphen

Reacties  
# W.Creemers 10-03-2018 11:28
Wegens verhuizing naar een appartement heb ik diverse soort gereedschap met tevens een elektrisch lasapparaat met laskap en elektroden. Woon in de buurt van Nijmegen en moet volgende week donderdagmiddag 15 maart richting Zutphen rijden op weg richting Friesland. Wil het graag dan bij jullie afleveren. Is dat mogelijk? Gaarne een telefoontje naar mijn mobiele nummer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# irene Stevens 11-03-2018 12:16
Is er ook een mogelijkheid voor u om het thuis op te halen. Wij hebben verschillende oude gereedschappen. Het ligt niet klaar; het moet worden uitgezocht, daarom misschien even contact opnemen!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guido Crolla 17-04-2018 07:43
Ik heb in ieder geval een lasapparaat dat ik kan langsbrengen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Aafke 11-05-2018 18:56
Ik heb een schroefboormachine. Mochten jullie hier nig interesse in hebben, dan hoor ik het graag.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio