Het #Vteam heeft ook 2018 weer een belangrijke rol bij de Nijmeegse Vierdaagse. De 100 jongste wandelaars maken dit jaar het verschil en laten zien dat ze meer in hun mars hebben dan grote mensen denken. De Kindercorrespondent zoekt in samenwerking met de Vierdaagse Nijmegen en het vfonds 100 jonge wandelaars die deel uit willen maken van deze speciale wandelgroep.

Kinderen van alle verschillende achtergronden, huidskleuren en afkomst zijn welkom. Kinderen uit heel de wereld. Kinderen met of zonder handicap.  Dit is het derde jaar dat een team met 100 jongste lopers onder begeleiding van de Kindercorrespondent meeloopt.

 Enkele reacties van het #Vteam 2017
•Dit was de mooiste week van m'n leven.' - Ilya (12)
•'Veel volwassenen zien hierdoor wat wij kinderen allemaal kunnen.' - Loujein (12)
•‘Het is onvergetelijk. Dat is logisch, omdat je voor het eerst zoiets groots meemaakt in je leven.' - Dylan (12)

Het #Vteam

Het #Vteam laat zien dat kinderen meer in hun mars hebben dan veel grote mensen denken. De kinderen wandelen dagelijks 30 kilometer, laten zien wat hen bezighoudt, maken onderweg zelf reportages en gaan los op social media door te vloggen. Als groep worden de kinderen ambassadeurs voor vriendschap, vrede en vrijheid. Ze laten zien dat ze verschil maken, daarom zijn ze het #Vteam.

Het #Vteam is een initiatief van Kindercorrespondent Tako Rietveld: “De jeugdgroep begint een traditie te worden tijdens de Vierdaagse. Daar zijn we heel trots op. Door de reportages en interviews delen we de stem van de jeugd. Dat is waar de Kindercorrespondent voor staat.

Aanmelden voor het #Vteam kan via de site Vteam.tv of door hieronder een reactie te plaatsen!

 
Plaats reactie

Dagoproep radio