Museum Vliegbasis Deelen zoekt vrijwilligers die helpen met het registreren en fotograferen van de collectie in Adlib. Sinds kort zijn wij officieel een museum en dat betekent dat onze hele collectie gedocumenteerd moet worden.Het is zeer arbeidsintensief werk omdat alle materialen die wij hebben nu beschreven moeten worden in de database. 

We zoeken mensen met affiniteit met de oorlog en die goed kunnen werken met computers.
De collectie bestaat uit kleine bodemvondsten tot en met grote objecten. Het grootste item is wel tien meter hoog en tien meter breed. Daarnaast hebben zij een enorme collectie met wapens, fotoboeken, persoonlijke spullen van mensen, uniformen etc. 

De documentatie is erg belangrijk. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed kan werken met computers, het leuk vindt om kritisch en organisatorisch aan de slag te gaan met de collectie te verwerken en affiniteit heeft met de oorlog.

Bent u de aangewezen persoon of weet u iemand het museum kan helpen? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# Andre Korporaal 20-04-2018 17:41
Deze taak interesseert me wel! Ik heb mijn hele leven al belangstelling gehad voor WOII. Ik ben beroepsmilitair geweest en heb de laatste 28 jaar daarvan met computers gewerkt. Daar heb ik dus wel enige affiniteit mee. Ik ben al 8 jaar de dienst uit, maar werk nog veel met computers.
We zijn twee jaar geleden een keer wezen kijken in uw museum en willen daar graag nog eens terug komen. Dit zou een mooie aanleiding kunnen zijn.
Ik hoor graag of ik jullie van dienst kan zijn!

m.v.g.
André Korporaal
N.B. op zaterdag 21-4 van 10.00 tot 14.15 staat mijn telefoon op stil, dan heb ik een extra repetitie van ons harmonieorkest.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio