Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar.  Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.
Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Voor een pruik zijn er 3/4 staarten nodig.

Om aan zoveel mogelijk staarten te komen wordt er op 1 juli 2018 een grote knipdag in Apeldoorn. Deze knipactie heeft de afgelopen jaren al 1.000 staarten opgeleverd!

Laat je haar gratis afknippen in Apeldoorn!
Op 1 juli organiseert Haarwensen een knipdag in Apeldoorn. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30 cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. Deze knipdag vindt plaats in het Oranjepark te Apeldoorn tijdens het evenement Apeldoorn Worldproef.
De knipdag vindt plaats op 1 juli tussen 12.00 – 17.00 uur. De eerste ronde start om 12.00 uur en de laatste ronde eindigt om 17.00 uur. 
Je haar wordt niet zomaar afgeknipt maar krijgt er echt een mooi kapsel voor terug en foto's van voor en na.

Er is plek voor 40 personen.. dus geef je snel op door hieronder te reageren! 

 Reacties  
# D. Verbruggen 28-05-2018 08:07
Veel succes met de actie! Wat fijn dat jullie het blijven doen, ook ik wil graag een bijdrage leveren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sylvie-Ann Van Eck 28-05-2018 08:44
Ik zou wel mee willen doen. Op dit moment is het langste deel van mijn haar 30 cm, maar niet alles. .Kan het dan ook? Nu groeit het best snel dus misschien is het op 1 juli al wel weer langer.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Sylvie-Ann Van Eck 28-05-2018 08:46
Ik bedenk me trouwens dat het los hangend natuurlijk wél allemaal 30cm is. .!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Naomi 28-05-2018 16:32
Leuke actie! Ik wil graag meedoen! Klopt het dat ik me hier kan opgeven? Groetjes!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio