Voor onze hulphondenschool De Click zijn wij op zoek naar hondenknuffels. Groot of klein alle knuffels zijn welkom. We maken voor deze knuffels hondendekentjes met daarop ons logo om deze vervolgens te verkopen. De opbrengst gaat naar de opleiding. Wij zijn een hondenschool  waar wij hulphonden opleiden voor onder andere mensen met psychische problemen. De opleiding van deze hulphonden wordt niet of slechts voor een deel vergoed. Samen met een instructeur traint de eigenaar zelf de hond waardoor hij of zij volledig betrokken is bij wat de hond moet kunnen. In alle regio's van het land hebben wij instructeurs die bij de mensen thuis training komen geven. Het opleiden van een hulphond kost tussen de 17.000 en 23.000 euro. Om dit te kunnen betalen zijn wij op zoek naar verschillende manieren om inkomsten te krijgen. Heeft u dus hondenknuffels over voor het goede doel? Laat het ons weten!

Reageren kan hieronder!

Reacties  
# Arnhems oorlogs museum 28-05-2018 09:17
Namens het Arnhems oorlogs museum te Schaarsbergen mag ik de Stichting Click aanbieden voor verloting, waarbij de opbrengst geheel is voor de stichting Click;

1; Een jaar lang gratis toegang voor 2 personen tot het Arnhems oorlogs museum.
2; Een week/midweek of weekendje verblijven in recreatiebungalow "Eefies" nabij Putten op de Veluwe. De hond mag natuurlijk mee.

Graag contact opnemen met Marina Moens, namens het Arnhems oorlogs museum.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio