Voor de reparatie van roeiboten zoekt de roeivereniging in Apeldoorn met spoed een ruimte van tenminste 10 meter lang en 4 meter breed. De reparaties zullen voornamelijk handmatig gebeuren en niet veel geluidsoverlast veroorzaken. Niet noodzakelijk maar wel erg prettig zou zijn als de ruimte in de winter te verwarmen is, evt. met zelf meegebrachte heater. De roeivereniging zou er erg mee geholpen zijn.

Afgelopen jaar hebben ze een boot in onderhoud gehad in een garage/schuur van een particulier. "We waren daar best wel lang en vaak mee bezig, diegene zag het op een gegeven moment niet meer zitten om elke keer zijn schuur open te stellen. We zijn nu op zoek naar een plek voor onszelf, waar we ook langere projecten kunnen doen. Dus eigenlijk een locatie voor langere tijd. Wij hebben (voornamelijk) houten boten, dat vinden wij allemaal mooier, maar die vergen wel meer onderhoud. Ook willen we graag weer een nieuwe boot bouwen, en daar is ook ruimte voor nodig."

Weet u of heeft u een ruimte van 10 meter lang en 4 meter breed? Laat het ons weten!

contentmap_plugin
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.