De Stichting Vrienden van het Gelre Ziekenhuis Zutphen wil patiënten en bezoekers van het ziekenhuis verrassen met mooie pianoklanken in de hal. Daarom wil de stichting een piano kopen en deze door vrijwilligers laten bespelen. Momenteel wordt er druk gezocht naar donateurs die een bijdrage willen leveren zodat er een piano gekocht kan worden.

Als de piano er is moet deze natuurlijk ook bespeeld worden. Daarom is de stichting ook op zoek naar vrijwilligers die 1x of 2x per week een uurtje piano willen spelen in Gelre ziekenhuizen Zutphen. 
Frans Rozendal (voorzitter van de Stichting Vrienden van het Gelre Ziekenhuis) vertelt meer: ‘In enkele ziekenhuizen in ons land is al pianomuziek te horen en bezoekers vinden dit heel plezierig. Vandaar dat we dit graag ook willen realiseren voor Gelre Zutphen).’ Naast pianisten zijn er regelmatig vrijwilligers nodig voor de ontvangst van patiënten en bezoekers in de centrale hal, hand- en spandiensten op verpleegafdelingen en het verstrekken van tijdschriften aan patiënten. Dus ook als u niet kan piano spelen kunt u helpen. 

Wilt u het mogelijk maken dat bezoekers van de Gelre ziekenhuizen Zutphen binnenkort kunnen luisteren naar pianomuziek? Laat het ons weten! 

contentmap_plugin
Reacties  
# 0575511814Dirk Jan Klein Bramel 12-03-2017 17:56
Mijn naam is Dirk Jan Klein Bramel, ik heb deze oproep gelezen. Soms kom ik in het Gelre ziekenhuis, vaak zie ik de piano onbespeeld.
Ik heb momenteel pianoles, en in het verleden heb ik wat lessen gehad.
Ook zing ik graag.
Mij lijkt het leuk om af en toe een tijdje, bijvoorbeeld op zondagmiddag/avond of op maandag(soms eind ochtend, eind middag of begin avond een tijdje te spelen.
Vriendelijke groet: Dirk Jan Klein Bramel
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0575511814Dirk Jan Klein Bramel 12-03-2017 18:00
Even terugkomend op de vorige mail: ik heb les, vindt het leuk om een eenvoudig deuntje te spelen, zo nu en dan.

Vriendelijke groet: Dirk Jan Klein Bramel
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio