Onze Bordspellengroep "Jij Bent" is op zoek naar allerlei bordspelen maar ook naar nieuwe spelers. Heeft u nog een spel(len) die op zolder of in de kast stof staan te verstoffen? Dan komen wij ze met veel plezier bij u ophalen. Brengt u ze liever langs? U bent van harte welkom. 

Wij spelen iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur bij Caleidoz, Steenhuizen 6 (zij ingang) in Zevenaar. Op een doorsnee avond hebben we ongeveer 3 speeltafels met elk 6 spelers. De leeftijd ligt ongeveer tussen de 20 en 50 jaar. We spelen een spel van de maand of een spel naar eigen keuze.

We spelen de wat moeilijkere bordspellen daarbij moet je denken aan Kolonisten van Katan, Carcassone, Cuba, El Grande, het Dorp, Terra Mystica, Tikal, Machiavelli en nog heel veel meer. Meestal zijn het spellen die uitgegeven zijn door Uitgeverij 999 games. Dat zijn de moeilijkere spellen.
Dit zijn ook de spellen waar wij naar op zoek zijn, geen Monopoly of 'Mens erger je niet'. 

              

Naast nieuwe spellen vinden we het ook altijd leuk om de spelersgroep uit te breiden. Het is gezellig om met nieuwe mensen te spelen i.p.v. altijd met dezelfde. Mensen mogen gratis meespelen en betalen alleen een kleine bijdrage voor koffie/thee.

Heeft u een uitdagend bordspel in uw bezit maar zijn er geen familieleden om het met u te spelen? Bij 'Jij Bent' in Zevenaar bent u van harte welkom. Ook alleen bordspellen zijn welkom. contentmap_plugin
Reacties  
# RE: Bordspellengroep 'Jij bent' zoekt nieuwe bordspellen en spelersSimone Spaan 07-08-2016 14:00
Uit een kerstpakket heb ik nog nieuw in verpakking het spel 'Afrika' (999). Is daar belangstelling voor? Dan kom ik een keer langs om het te brengen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0316-283009Saskia 26-02-2017 22:50
Doen jullie dit nogsteeds elke donderdag avond?
Ik wil wel mee doen en ik kan dan evt wel die 2 soorten spellen (monopolie en mens erger je niet) meenemen. Wil ze wel weer terug meenemen aangezien ik dat heel soms thuis speel.
En ik wil evt ook andere spellen meenemen om met iemand bij jullie te spelen zoals bv Skip-bo en phase 10

Ik hoop iets van jullie te horen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Gelderland Helpt - Bordspellengroep 'Jij bent' zoekt nieuwe bordspellen en spelersEffie 07-08-2017 08:03
These locations never sleeping, and they are saturated in amusement and discretion destinations.


Here is my homepage: Young: www.foss-bridge.org/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio