Ik zoek een goede bestemming voor een tillift voor mensen die geheel afhankelijk van zijn van derden als het gaat om mobiliteit. Het gaat om een lift ter waarde van 9.000 euro die met een rails bevestigd zit aan het plafond. De tillift is van een klant van mij geweest. Met mijn bedrijf geef ik advies aan mensen die langer thuis willen blijven wonen. Ik heb de familie belooft een goede bestemming te vinden voor de tillift. De lift is geschikt voor iemand die voor langere tijd zorg nodig heeft en nog thuis woont of een hospice of andere instantie in oprichting. De lift van 2 jaar oud is voor een ruimte van 5.80 m bij 4.00 m. Maximaal gewicht is 200 kg en de lift werkt via handbediening. Naast de lift zit er ook een bijbehorende douche/toiletstoel bij die volledige hoofd -en nekondersteuning biedt. Omdat het om een medisch hulpmiddel gaat is het wel noodzakelijk dat er jaarlijk onderhoud wordt gepleegd, laat Han weten.

Heeft u interesse in dit mooie aanbod? Laat dan uw reactie hieronder achter en geef daarbij duidelijk aan waarom u graag de tillift zou willen hebben. 

     

contentmap_plugin
Reacties  
# 0612823443Grietje Mooiweer 08-09-2016 04:26
graag zou ik deze tillift willen schenken aan een verpleeghuis in Roemenie ze hebben daar een mw met MS die haar bed niet meer uit kan i.v.m. haar gewicht. graag zou het verpleeghuis dit gebruiken om de zorg voor de client te verbeteren. momenteel ben ik goederen aan het inzamelen voor het verpleeghuis zodat ze betere materialen hebben om de bewoners te verzorgen. daarvoor zijn ze nog steeds afhankelijk van hulp uit het buitenland. groet Grietje Mooiweer
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0624449752Ruud Goijaerts SPGE 08-09-2016 06:43
Hallo,
Ik heb via FB al gereageerd maar toen had ik bovenstaande bestemming nog niet gelezen.
Hoewel wij nog steeds graag gebruik maken van dit aanbod, kan ik me voorstellen dat het verpleeghuis de voorrang geniet.
De SPGE (Stichting Paardrijden Gehandicapten Ermelo) heeft een tillift en hoewel deze erg traag is doet ie het wel.
Met vriendelijke groet,
Ruud Goijaerts
SPGE (Voorzitter).
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0620735524Fam Bolwerk 08-09-2016 08:19
Beste,

Ik heb uw advertentie gezien en graag zouden wij deze lift willen gebruiken voor onze dochter.
Ze is 4 jaar en we zitten op dit moment net voor een aanpassing van de woning, waar deze lift uitermate geschikt voor zou zijn.
Onze dochter heeft tijdens de geboorte hersenbeschadiging opgelopen waardoor ze spastisch is en niet zelf kan lopen. Ze heeft geen romp balans en is volledig aangewezen op ondersteunende handelingen.
Graag zouden wij dan ook deze lift plaatsen in de woning, zodat zij én wij, ondersteuning hebben met het tillen.
We zouden heel erg geholpen zijn, met deze lift én indien gewenst, zouden jullie kunnen / mogen komen beoordelen of ze op de juiste plek terecht is gekomen!

Onze dochter is een meisje wat volop van het leven geniet, met alle beperking die ze heeft.
Moeder is 7 dagen per week haar steun en toeverlaat en continu bezig om alles wat nodig is voor haar te verzorgd. Zeker voor alle handelingen die ze uit moet voeren, zou het voor het behoud van een goede rug én het thuis laten wonen van onze dochter een welkome oplossing zijn!

Succes, met de zoektocht naar een juiste gewenste bestemming, welke bij jullie voorkeuren past!

Met een vriendelijke groet,

Fam. Bolwerk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0640025682Esther 08-09-2016 10:51
Op mijn werk, De Boerderijcampus, locatie Erve Meinders in Tilligte zouden we veel plezier beleven aan deze tillift. Wij zijn een zorginstelling met een gloed nieuwe mooie manege waar we prachtig werk mogen doen voor iedereen die door een beperking wat hulp kan gebruiken en een plek zoekt in deze maatschappij. Daarnaast hebben we een fantastisch team en gemotiveerde en liefdevolle directie die geen uitdaging uit de weg gaat en vecht voor haar dromen. Van een tillift worden we heel erg gelukkig! Dan kunnen we nog meer mensen laten genieten van paardrijden!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0620560131Anita Raben 10-09-2016 14:54
Hallo,

Heel graag zou ik een goede vriend hier blij mee maken. Hij heeft een gehandicapte zoon die altijd mee ging naar de camping. Door echtscheiding is hij alle hulpmiddelen hiervoor kwijtgeraakt. Hij heeft weer een caravan gekocht op dezelfde camping en gaat er een stuk bij aanbouwen zodat zijn zoon weer meekan naar de camping. Zoon is inmiddels 30 jaar en weegt om en om 90 kilo. Met deze plafonlift zou het vakantie houden met zijn zoon ook voor mijn goede vriend een enorme verlichting zijn. En hij kan het hele bouwproject aanpassen zodat ook douchen op de camping mogelijk wordt. Dus de douchestoel is ook meer dan welkom. Ik werk zelf ook met mensen met een lichamelijke beperking dus wie weet kunnen we andere mensen met een beperking ook blij maken met een weekendje of weekje vakantie op de camping.

Vriendelijke groet A.Raben
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0641455696J. Venhorst 02-10-2016 18:03
Beste Han,

Gezien bovenstaande reacties, denk ik dat de tillift + douchestoel al vergeven is. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb ik grote belangstelling voor de douchestoel. Mijn zoon heeft een progressieve spierziekte en is volledig afhankelijk van anderen. Voor mijn thuissituatie heb ik zelf een wc rolstoel aangepast, maar deze is niet optimaal. Deze rolstoel gebruiken we zowel voor het toilet als voor het douchen. Mede gezien de opties van de douchestoel zou dit voor mijn zoon een superfijne vervanging zijn. Mijn zoon woont de meeste tijd bij zijn moeder, vandaar dat ik de meeste hulpmiddelen zelf aan moet schaffen.

Met vriendelijke groet, Jos
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: 0641455696Ilse 25-01-2017 20:17
Beste Jos,

Wij hebben een zorgkringloop en hebben wel een douche stoel voor u.
Onze website is: www.zorgkringloopede.nl

Met vriendelijke groet Sandra en Ilse
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Mooie bestemming voor tillift gezocht Ingrid Bakker 03-10-2016 05:09
Graag zou ik deze tillift geven aan vrienden van mij. zij hebben een zoon die zowel verstandelijk als lichamelijk meervoudig gehandicapt is. De zoon is net zo groot als zijn moeder en het is dus voor haar erg zwaar hem elke keer uit bed in bed op het toilet in en uit de auto etc. te tillen. Ze werkt zelf ook nog in de zorg en haar man is door zijn werk vaak van huis waardoor alles op haar neer komt. Daarnaast hebben ze nog 3 andere jonge kinderen. Ze klaagt vaak over haar rug maar ze hebben gewoon te weinig geld om ook nog iemand in te huren die haar kan ontlasten. Haar ouders willen nog wel eens bijstaan maar voor hen is het zeker uitputtend en te zwaar. Zelf staat ze altijd voor anderen klaar en niets is haar teveel ondanks de toch zware opgave. Daarom vind ik dat zij deze tillift verdiend als dank voor alle vrijwillige hulp die ze anderen geeft.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0318573966Marian Cluistra 07-11-2016 20:36
ook ik heb een tillift over. Met rails ( zonder tilzak ).
Nooit gebruikt. ligt al jaren op zolder.
Ik zou het fijn vinden als ik hier een ander blij mee kan maken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: 0318573966Linda 25-01-2017 18:34
Hoihoi...
Ik ben op zoek naar een tillift voor tijdelijk gebruik..
Mijn vriend heeft door een auto-ongeluk een hoge dwarsleasie opgelopen en gaat het herstel thuis afwachten.
Ik ga hem maar een paar maanden gebruiken want we hopen op herstel en als dat er niet komt is de eind beslissing die hij wil niet zo positief.
Ik hoop op een reactie van u.
Vriendelijke groet,
Linda
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Mooie bestemming voor tillift gezocht Oosterhof 09-02-2017 20:34
Ik zou de tillift graag willen voor zorgboerderij de Korenschoof zodat zij hun meervoudig gehandicapten tieners kunnen laten paardrijden.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio