Ik ben voor een vriendin op zoek naar het boek: "De eeuwige jachtvelden" geschreven door Nanne Tepper.  Dit boek heeft zij vroeger gehad, maar is het jammer genoeg kwijt. Ik zoek voor haar dus een nieuwe. 

Reacties  
# 026 3816151Cor de Vrieze 25-11-2016 19:36
Beste mevrouw Grotens,

Ik heb het boek gevonden op de site Boekwinkeltjes. En het blijkt verkrijgbaar bij Het Colofon, in Arnhem. Dus lekker dichtbij.

Zie ook: boekwinkeltjes.nl/.../...

Zou wel even bellen, moet natuurlijk niet net uitverkocht blijken te zijn.
Laat u even weten als het gelukt is?

Succes en vriendelijke groet,

Cor
Arnhem
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.