Update: Ik heb een prachtig mooi boekje van Nijntje met Kerst gekregen, maar helaas is dit niet het boekje wat ik zoek. 
Zoals op de foto te zien is dit boekje ook een andere afmeting en het boekje wat ik zoek is wel gelijk aan de andere Nijntje boekjes die ik heb. 

Ik ben op zoek naar Dick Bruna's boekje: Kerstmis uit 1963. Dit boekje van Nijntje las mijn dochter Barbara van 3 jaar voor aan haar zusje Simone van 1. En in dat boekje kwam een passage voor van de engel Maria over de boodschap. En dan zei mijn oudste dochter altijd 'Waar zij boodschappen doet weet ik niet hoor', dat vond ik altijd zo aandoenlijk en ik heb daar gewoon mooie herinneringen aan. Inmiddels heb ik 8 kleinkinderen waarvan de jongste een paar weken is en de oudste 21 jaar. Ik ben al een hele tijd op zoek naar het boekje, maar het is lastig te vinden. 
Ik heb wel andere boeken van Nijntje, maar ik ben speciaal op zoek naar het boekje: Kerstmis. 

Heeft u dit boekje? U maakt Arina er erg blij mee. Laat hieronder uw reactie achter. 

Reacties  
# 06-22579775Ineke Fink-Aarsen 25-11-2016 13:13
Ik heb dit boekje in mijn bezit en wil mevrouw daar blij mee maken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.