Iemand bedanken omdat hij een prachtig lied heeft gezongen, omdat zij altijd uw vriendengroep weer bij elkaar weet te houden of omdat hij soep kookte toen iedereen thuis ziek was.

Iemand bedanken is hartstikke fijn en het is ook ontzettend leuk om bedankt te worden. Wekelijks bedankt Omroep Gelderland iemand door een taart te bezorgen! Wilt u iemand bedanken voor iets groots of juist iets kleins vul de gegevens hieronder in of download de App van Omroep Gelderland, klik op het bedankt “taart” icoontje. Vertel ons waarom u iemand wilt bedanken en wellicht wordt er de komende weken een taart bezorgd. 

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.