Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om met kinderen te werken. Kinderspeelruimte 't Ballonnetje is een speelruimte onder toezicht van vrijwilligers. Er komen kinderen, tussen de 2 en 10 jaar, van ouders/verzorgers die in het ziekenhuis moeten zijn en op deze manier rustig naar hun ziekenhuisafspraak kunnen. De verblijfstijd van de kinderen varieert van een half uurtje tot enkele uren. Wij zoeken mensen die toezicht kunnen houden op de kinderen en lekker met hen kunnen spelen zodat de ouders rustig naar hun afspraak kunnen. 

Vindt u het leuk om met kinderen te werken? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# InformatieMarja Becker 28-05-2017 16:28
Goedendag
Ik ben Marja (55 jaar) en ik zag jullie toevallig bij Gelderland helpt.
Wij zijn van Nijkerk naar Dieren verhuisd januari 2016.
Ik heb in Nijkerk veel oppas werk gedaan. Niet professioneel overigens, maar gewoon omdat ik het leuk vond. O.a. Op een meisjes tweeling vanaf 3mnd tot ze 2 1/2 waren.
Daarvoor ook al op hun oudere zus vanaf dat ze 2 1/2 was. Maar ook wel op de sportschool, de kindjes van sportende moeders en in de kerk, de crèche.
Ik heb het er steeds over dat ik kindjes in mijn buurt mis en toen zag ik dit.
Dus ik zou graag wat info willen.
B.v om welke tijden het gaat? Zijn het dagdelen of een hele dag? Vragen jullie het voor een specifieke dag. Ik doe nl ook nog ander vrijwilligerswerk.
Ik woon dus wel in Dieren, is er bv een goede verbinding met OV?
Graag hoor ik het van jullie.

Hartelijke groet
Marja
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# MevrouwWendy Hoogeboom-van Rekum 29-05-2017 09:43
Daar ik jullie uitzending heb gezien ,gelderland helpt en waarin het ballonnetje vrijwillegers zoekt zou ik mij graag hiervoor aanmelden. Ik ben een paar dagdelen beschikbaar, want ik pas ook nog op mijn kleinkinderen. Ik ben jaren werkzaam geweest in het basisonderwijs, eerst als kleuterleidster en later als basisschool leerkracht en heb ik in diverse leergroepen gewerkt, maar vooral met kleuters , maar ook met peutets en baby's , daar ik ook een paar jaar op een KDV heb gewerkt. Sinds 2012, ben ik gepensioneerd van het basisonderwijs, waar ik de jaren voorafgaande mijn pensionering gewekt heb met kleutets en kinderen in de voorschoolse opvang, kinderen vanaf 3jr en 9 mnd konden al naar de basisschool voor 5 ochtenden in de week. Het lijkt me leuk om weer bezig te zijn met kinderen en voor een paar dagdelen per week als dar mogelijk is. Ik hoor graag van U, met vriendelijke groeten, Wendy Hoogeboom- van Rekum
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0344785348Britt Hein 18-06-2017 00:17
Lieve mensen,

Graag doe ik een oproep voor alle mensen die graag met kinderen werken zich aan te melden als vrijwilliger voor bij het Ballonnetje!! Deze geweldige vrijwilligers hebben mij en mijn gezin geholpen bij een moeilijke periode van mijn leven. Zonder de vrijwilligers van het Ballonnetje had ik dit traject van zuurstoftherapie niet kunnen starten. Dus lieve mensen, meldt je aan voor als vrijwilliger te starten bij het Ballonnetje in het ziekenhuis Rijnstate Arnhem
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio