Update: De koelbox is gevonden! 

Ik ben op zoek naar een elektrische koelbox vóór aanstaande woensdag. Samen met mijn broer Geert ga ik woensdag naar Italië, om mee te doen aan de Giro di Kika. We gaan daar 1000 kilometer fietsen door de Dolomieten. Allemaal natuurlijk voor het goede doel. 

In 2013 ben ik zelf geconfronteerd met kanker. Het gaat nu goed met mij, maar het is voor mij een extra reden om hier aan mee te doen. Het is het derde jaar dat we fietsen voor het goede doel. Eerder ging ik de Alp d'Huez op.  

Heeft u een koelbox? Laat hieronder uw reactie achter

Reacties  
# 0553781551J. Plante 19-06-2017 19:00
Ik heb een elektr. koelbox die ik wel wil uitlenen. Ik wil hem niet verkopen.
Elkaar helpen voor het goede doel!
Als je interesse hebt hoor ik het graag.
hartelijke groet, J. Plante
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.