Ik ben 32 jaar en een groot fan van de Graafschap. Ik ben al een lange tijd op zoek naar iemand die met mij mee wil naar de Graafschap. Ik heb namelijk epilepsie en als ik een aanval krijg is het fijn dat iemand weet wat hij/zij moet doen. En dat is eigenlijk niet zoveel. Het lijkt dan alsof ik even slaap en na een minuut of twintig kom ik weer bij. Het is al wel eens gebeurd dat mensen niet weten wat zij moeten doen en dan wordt de ambulance gebeld en is er flinke paniek, maar bij mij is dat helemaal niet nodig. Ik hoop dat er een andere Graafschap fan het leuk vindt om met mij de wedstrijden te bezoeken. 

Graafschapfan? Neem Mieke mee naar de wedstrijden. Reageren kan hieronder.

Reacties  
# 0620161733Reinier bulten 09-07-2017 22:29
ik heb wel zin om je mee te nemen heb
alleen geen seizoenskaart
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0614968839Sjoerd Weikamp 12-07-2017 21:25
Hoi Mieke, ik zou het een eer vinden om je mee te nemen!
Dus bij deze wil ik je graag uitnodigen voor de eerste thuiswedstrijd tegen Cambuur op 25 augustus. Groet Sjoerd Weikamp.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0649694320Dick Westerveld 15-07-2017 10:00
Ik kan zelf niets voor Mieke betekenen, omdat ik al ruim 20 jaar twee mensen met een beperking begeleid bij de thuiswedstrijden. Er zijn organisaties die bemiddelen in een hulpvraag. Daarbij staat de Graafschap ook positief tegenover zulke initiatieven.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.