Onze kleinzoon Ringo heeft een zeldzame ziekte. Het is een groeistoornis wat lijkt op dwerggroei maar dan iets anders. Er zijn maar vier kinderen in Nederland hebben deze ziekte. Hij moet na de zomervakantie geopereerd worden aan zijn benen. Zijn linkerbeen staat namelijk krom waardoor zijn voet ook scheef is gaan staan. Hij krijgt nu in zijn onderbeen een plaat zodat de botten weer even lang worden. Ringo is nu maar 1 meter en normale kinderen van zijn leeftijd zo ongeveer 1.50 meter. Ringo heeft gelukkig geen pijn en is een vrolijk en gelukkig kind. Hij zwemt veel en hij heeft een loopfiets waar hij graag op rijdt.

Daarnaast is Ringo ook dol op dure auto's. Opa en Ringo gaan graag dure auto's kijken. Ringo is helemaal gek op de Porsche 911. Wij als opa en oma zijn helemaal gek met hem en willen hem graag verrassen. Hij heeft al zoveel beperkingen en toch blijft hij het zonnestraaltje overal waar hij komt. Als hij na de operatie het ziekenhuis weer mag verlaten willen wij hem heel graag ophalen met een Porsche 911. Waarschijnlijk moet hij worden geopereerd in Amsterdam in het UMC of VU na de zomervakantie. Hoe en wat is dus nog niet helemaal bekend maar hopen een Porsche te vinden om Ringo in op te halen. 

Heeft u een Porsche of weet u iemand die een Porsche 911 heeft en Ringo de tijd van zijn leven kan bezorgen? Laat hieronder uw reactie achter!Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.