Ik ben Henk Zweers uit Dieren (79 jaar) en ik zoek een wandelmaatje. Omdat ik bijna blind ben kan ik niet meer alleen wandelen en hierdoor kom ik bijna mijn huis niet meer uit. Ik mis het wandelen ontzettend. Eerder was ik erg fanatiek en wat conditie betreft zit het wel goed. Ik ben wel afhankelijk van mijn stok, maar wat zou ik het heerlijk vinden om er weer op uit te gaan en hoe leuk zou het zijn om dit samen te doen.

Houdt u ook zo wandelen en lijkt het u leuk om dit samen met Henk te gaan doen? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Reacties  
# 06-29130865Marja Vos 01-08-2017 23:56
Dag, ik ben Marja Vos, 55 jaar, en ik wandel iedere dag 2 uur in de wijde omgeving van Laag-Soeren, met mijn 9-jarige Golden Retriever. Ik woon nabij Laag-Soeren. Ik zou graag Henk Zweers begeleiden. Ik heb de oproep op de radio gehoord. Ik zou dit 1 of 2 keer per week willen doen, afhankelijk ervan of het 'klikt' met Henk. Mijn nadeel is misschien dat ik geen auto heb, dus zouden de wandelingen vanaf Henk zijn huis moeten starten, hetgeen een beperking is in de vorm van variatie. Mijn conditie is beperkt tot 2 uur wandelen, en t.g.v. zwakke spieren loop ik vrij langzaam. Ik heb op de radio gehoord dat er al meer reacties zijn, dus wellicht is er een 'betere' kandidaat. Maar zo niet dan hoor ik het wel. Ik hoop vooral dat Henk iemand vindt!
Met vriendelijk groeten,
Marja Vos
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio