Ik heb een doos stoffen die ik niet gebruik en waar ik iemand blij mee wil maken. Ik heb de stoffen ooit gekocht om daar kleding van te maken, maar ik heb de laatste jaren de naaimachine niet meer aangeraakt dus wil ik het graag aan iemand geven die het goed kan gebruiken. 

Heeft u interesse in de stoffen? Reageren kan hieronder!

Reacties  
# 0341-265848J. de Leeuw - Westra 01-08-2017 17:56
Ik ben een échte naaister. Kan stof heel goed gebruiken om weer aan de slag te gaan.Misschien zit er wat tussen om voor de herfst/winter wat moois te maken. Naaien verdrijft de leegte waarin ik soms zit en dan in de put dreig te vallen. Naaien geeft een KICK.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 06 23838438Jeanne verwer 06-08-2017 19:55
Van reststoffen (leer en spijkerbroeken) maak ik artikelen, die op markten en braderieën door mij worden verkocht t.b.v het LilianeFonds. Hiervoor ben ik altijd ook op zoek naar stevige licht gekleurde voering (voor de shopper) en grijs/ blauw voor de achterkant van de kussens.
Wanner u dat er tussen heeft kunt u mij er blij mee maken. Ik woon in Ermelo en kom graag bij u aan.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio

Opgelost

Ik heb op het schippersinternaat Stella Maris in Arnhem gezeten. Daar kwamen op 31 januari 1962 de Maranza zusjes optreden. Zij speelden gitaar en zongen.  De Zusters van de liefde organiseerde op verschillende locaties in Arnhem, verschillende optredens. Zo kwamen de Maranza zusjes opteden. De zusjes waren toentertijd ongeveer elf jaar, dezelfde leeftijd als ik in 1962 had. Ze hadden allebei een gitaar en zongen ook allebei. Tijdens het optreden heb ik een kaart gepakt waar de zusjes op staan, en al die tijd bewaard. Op deze kaart staat ook een adres. Alleen dit adres klopt niet meer, dit heb ik al uitgezocht. De zusters van de liefde, die het optreden destijds hebben geregeld, zijn inmiddels overleden.
Nu ben ik erg benieuwd naar hoe het met de zusjes is. En of zij nog spelen en zingen.

Weet jij meer over de Maranza zusjes? Reageer dan hieronder.

Verleden jaar hebben wij bij Dickens in de Liemers een doedelzakspeler gehad. Hij heeft beloofd dit jaar weer terug te komen. Helaas zijn wij zijn naam en zijn telefoonnummer kwijt. Kunnen jullie ons helpen?

Herkent u deze doedelzakspeler? Reageer dan hieronder.