Op 12 juni vernietigde een grote brand het atelier van zorginstelling Verdandi in Loenen. Het atelier werd door de cliënten van de zorginstelling gebruikt als creatieve werkplaats. Bij de brand is het hele atelier in vlammen opgegaan wat betekent dat ook alle zelfgemaakte kunstwerken en werkstukken zijn verbrand. Gelukkig is bij de brand niemand gewond geraakt, maar zijn de verstandelijk beperkten naast hun kunstwerken ook hun Kerstkostuums kwijt, want die lagen hier opgeslagen.

Elk jaar voert een groep verstandelijk beperkte een Kerstspel op. Er wordt flink uitgepakt en voor de cliënten is dit echt een hoogtepunt van het jaar. Iedereen is erg verdrietig dat deze kostuums nu verbrand zijn, want hoe moeten wij nu het Kerstspel opvoeren? 

Heeft u of weet u iemand die Kerstkostuums heeft voor de dagbesteding?

 

Reacties  
# RE: Kerstkostuums gevraagd door de cliënten van de door brand verwoeste dagbestedingHermen 04-11-2017 15:05
Ga met deze mensen naar een kerkdienst. Daar wordt het kerstverhaal gebracht. Daar kun je echt kerst vieren. Als Jezus in je hart mag wonen is het echt kerst!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# RE: Kerstkostuums gevraagd door de cliënten van de door brand verwoeste dagbestedingAnsje 04-11-2017 15:47
Ik heb geen kleding maar wil wel helpen door het maken van nieuwe kleding
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0575431927Coby Wiltink-Roeterdink 05-11-2017 20:40
We hebben denk ik voor de hele spelersgroep zoals ze op de foto staan kostuums. We hebben jaren geleden de musical Joseph opgevoerd en alle kleding hiervan is er nog. Jullie kunnen dit ophalen in Almen (gemeente Lochem).
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio