Via een crowdfundingaktie hebben wij een semi akoestisch huisconcert “gewonnen” van The too mutz blues band uit Harderwijk. Inmiddels zijn wij verhuisd naar een veel kleinere woning waardoor wij nu meer overlast zouden geven aan de buren. Vanzelfsprekend wil the too mutz blues band wel hun tegenaktie inlossen. Met hen heb ik afgesproken dat wij hopen via jullie iemand te vinden die hier heel blij mee zou zijn. Zelf denken wij bv aan een begeleid wonen huis o.i.d. In verband met het publiceren van de concertagenda is er wel enige haast mee met het vaststellen van een datum voor het concert.

Het is echt een feestje als deze jongens komen spelen. Ze willen overal in Gelderland wel optreden. De leden ( ongeveer 4/5 mensen) komen uit Harderwijk, Ermelo en Neede. 

Lijkt het u leuk dat deze band komt optreden in uw huiskamer of weet u een mooie plek? Laat hieronder uw reactie achter!

Reacties  
# 0655905454R van Druten 26-02-2018 15:04
Hallo , we hebben samen een Bluespopband, So What. nou is onze collega Rob Elbers de drummer, plots zijn vrouw Cocky,overleden, hij is er stuk van, misschien kunnen we hem wat opbeuren door een Blues huiskamerconsert aan te bieden. zou supertof zijn. groetjes Rob v Druten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# 0575555255Bart Cleeren 26-02-2018 18:25
Beste mensen, Vorig jaar 8 mei hebben we brand gehad aan het rieten dak van onze woonboerderij, waar we nog maar 3 jaar woonden. Gelukkig is onze woning gespaard gebleven, dankzij de wind die uit de goede richting kwam. Echter wel veel water- en roetschade. We hebben hartverwarmend veel steun gehad aan het noaberschap van onze buurt aan de Voorsterklei in Voorst. De dag erop stonden er 13 buurvrouwen en 1 buurman op de stoep om al onze kleding, beddengoed en gordijnen te wassen. Meerdere buren stelden hun huis ter beschikking of boden hulp en goederen ter gebruik aan. En zo verbleven wij met ons gezin van 6 de eerste 2 weken bij onze buren. Noaberschap van de bovenste plank! Nu bijna een jaar verder, zal over 1,5 maand onze boerderij helemaal zijn opgeknapt. En daarom willen we de buurt uitnodigen voor een dankbaarheidsfeestje. Jullie popbluesband zou hier een heel vrolijke noot aan geven. Kortom: Gewoon een machtig mooi feestie veur al oeze naobers, omdat wie zo bliede bent dat we hier nu woont! Vriendelijke groeten Bart en Sigrid Cleeren.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie

Dagoproep radio