Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Update:  Aan de oproep van Thedinghsweert Zorggroep is massaal gehoor gegeven. U heeft ons overdonderd! Wij willen grote dankbaarheid uitdrukken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze inrichtingsactie. Met zijn allen hebt u laten zien dat met gezamenlijke inspanning van de inwoners van Tiel en omgeving veel moois tot stand kan komen. Het is de afgelopen weken hartverwarmend voor onze organisatie geweest om zulke saamhorigheid van burgers te mogen ervaren. Met uw spullen hebben wij onze cliënten een prachtige nieuwe woonplek kunnen bieden. Wees er van overtuigd dat uw meubelen, huisraad, keukenartikelen etc. een prachtig tweede leven hebben gekregen. Op woensdag 15 maart jl. heeft Thedinghsweert het pand aan de Ambtmanstraat betrokken. De eerste appartementen zijn bewoond. Hiermee is een lang gekoesterde wens van Thedinghsweert, namelijk het kunnen leveren van woonzorg, werkelijkheid geworden. Enorm veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de inrichtingsactie woonvoorziening Ambtmanstraat voor mensen met een beperking.

Wij, zorginstelling Thedingsweert, willen een pand aan de Ambtmanstraat in Tiel gaan inrichten voor een groep cliënten die zelfstandiger willen gaan wonen. Het complex bestaat uit zeven appartementen. De overheid is sterk aan het bezuinigen en subsidieert geen inrichtingskosten voor kleinschalige wooninitiatieven meer. De woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking komt dus niet in aanmerking voor subsidie voor de inrichting van een nieuwe woongroep. Daarom onze oproep aan Tielenaren: heeft u in uw schuur of op zolder nog spullen die bruikbaar zijn in onder meer de woonkamer, keuken en in de tuin?

Veel keuken- of kantoor spullen liggen ongebruikt in de kasten van Tielenaren, terwijl ze voor ons waardevol zijn. Wij denken hierbij aan inloopmatten, jashaakjes, wasmanden, glaswerk, stofzuiger en dergelijke. Uw spullen zijn voor ons zeer welkom! Met uw hulp ondersteunt u onze cliënten bij de inrichting van het woonhuis.

De bewoners betrekken op 15 maart hun appartement. Vanaf 10 maart gaan we de spullen ophalen.

Heeft u nog spullen voor de woongroep in Tiel? Reageer dan onder dit bericht.