Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Voor onze tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade zijn wij op zoek naar mensen die van dansen houden.Van jazz uit de jaren 20 tot de Engelse wals en van ouderwetse rock ’n roll tot de polonaise, er komt van alles voorbij. De PlatenDraaier heeft een koffer vol elpees van Johnny Hoes, Louis Prima of Doris Day, en als je favoriet niet voorbijkomt kun je altijd een verzoekje doen.

‘Nederland in Beweging’ trainster Olga Commandeur opent om stipt 14:00 uur Drift’s Danspaleis. Ze trapt de dansmiddag af met een warming-up voor alle dansers. Elke ochtend laat ze duizenden mensen tijdens haar tv-programma bewegen, maar 14 juli komt ze live de nodige oefeningen doen, zodat iedereen goed gerekt en gestrekt de dansvloer betreedt. 

Drift’s Danspaleis is speciaal voor iedereen die van dansen houdt. Jongeren met hun oma of opa, ervaren dansers die zich nog eens aan een wals willen wagen of andere liefhebbers, de dansvloer is voor iedereen geopend.

Geen partner om mee te dansen? Geen probleem! Gastheren en -vrouwen van Het Danspaleis en Club Goud helpen niet alleen met een arm om op te leunen, maar doen ook een dansje met iedereen die maar wil. 

Drift’s Danspaleis vindt plaats op zaterdag 14 juli van 14:00 tot 16:00 uur op SMKMRKT bij het Labyrinth aan de Nijmeegse Waalkade en is gratis toegankelijk. Is het voor u lastig om op de Waalkade te komen? Geef ons even een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kijken wij hoe we kunnen helpen met vervoer. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. 

 

Voor meer informatie zie: www.clubgoud.nl