Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen
Bevat Audio: Audio

De kledingbank in Doetinchem start een actie met de naam 'Van boven tot ondergoed', en is op zoek naar nieuwe sokken en ondergoed voor zowel volwassenen als kinderen. Dat zijn artikelen die je liever niet tweedehands wilt dragen.
Ook is er momenteel een tekort aan jongspyjama's maat 134 tm 176 en tweepersoons dekbedovertrekken.
Herenkleding kunnen ze altijd gebruiken, mocht u winterkleding hebben dan is dat van harte welkom. Veel mannen dragen hun kleding graag af waardoor er weinig aanbod is richting de kledingbank.

Als Rotary Doetinchem en IJsselstreek hebben wij wisselende projecten waar wij ons voor inzetten. Dat is ook het bestaansrecht van de Rotary, iets bijdragen aan de maatschappij, iedereen doet allerlei mooie goede dingen.
Erik Muller van de Rotary is zelf actief gaan inzamelen voor de kledingbank. 'Ik ben daardoor ontzettend veel goedheid van mensen tegengekomen en heb in de Corona periode veel mooie mensen met bijzondere verhalen mogen ontmoeten. Het was hartverwarmend.
Ik hoop dat er nog meer mensen met een warm hart zijn die de kledingbank aan nieuwe sokken, ondergoed en herenkleding kunnen helpen'.

Wilt u de kledingbank in Doetinchem helpen met sokken, ondergoed, pyjama's, herenkleding en tweepersoons dekbedovertrekken? Reageren kan hieronder