Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

De portretten zijn 25 jaar geleden gemaakt. De organisatie heeft destijds Herman Brood uitgenodigd om 10 mensen te portretteren tijdens het festival.
De geportretteerden zullen destijds in de omgeving van Doetinchem hebben gewoond maar dat hoeft nu natuurlijk niet meer zo te zijn. Vandaar dat er echt gezocht moet worden naar deze mensen, ze zijn niet makkelijk te vinden.
Vandaar de vraag aan mensen om te helpen bij de zoektocht. we hebben er tot nu toe 4 teruggevonden, de andere 6 zoeken we nog.

Voor de komende editie op 2 en 3 juli zoekt de festivalorganisatie naar de portretten om ze tijdens het evenement samen te brengen en tentoon te stellen in het Stadsmuseum in Doetinchem.

De zoektocht en de tentoonstelling die er gaat komen in het Stadsmuseum heeft te maken met de nieuwe weg die het festival in wil slaan. We hebben nu natuurlijk alleen straattheater maar we willen eigenlijk ook iets aanbieden wat iets langer te zien is. Daarvoor zoeken we andere kunstvormen en dit jaar is dat de expositie.

Mochten er mensen zijn die zich nog kunnen herinneren dat Herman Brood de portretten heeft gemaakt en daar misschien nog foto's of andere herinneringen aan hebben, dan komt de organisatie ook graag in contact met hen.

Reageren kan hieronder.