Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Tussen mij en de buren is een houten schutting geplaatst. Daardoor zijn de over de lengte van 8/ 10 meter groen blijvende laurier struiken niet meer nodig. Ik wil daar graag een moestuin maken. De planten/struiken zijn al gesnoeid op een hoogte van 1.50 meter en zijn oersterk. Ik ben blij als ze een goede bestemming krijgen.....alles beter dan de compost hoop....Dus wie een of meer bladgroene struiken wil, mag ze komen ophalen. Ze staan nu nog in de grond te wachten op een nieuwe eigenaar. Graag even een helpend handje met eruit halen. Uit ervaring weet ik dat dat best makkelijk gaat en de nestvogels zijn al uitgevlogen.

Mocht iemand het leuk vinden ook af en toe in de tuin te helpen, dan is hij/zij van harte welkom. Iemand die op een flat woont, of zelf geen tuin heeft en ervan geniet om buiten bezig te zijn. Wie weet is er een klik en kunnen we deze zomer gezellige uurtjes in de tuin bezig zijn.

Wil je een groen blijvende laurierstruik? Meerdere struiken voor een mooie omheining? Of wil je af en toe komen tuinieren bij Loes? Reageer dan hieronder.