Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wij, Philadelphia Malburgen Oost, zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor ons Bruishuis. Het Bruishuis is een leerwerktraject voor mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij kunnen deelnemen aan de 'normale' werkwereld.

We hebben een was en strijkservice, een groente tuin, een koekenbakkerij en een horeca gelegenheid. We zijn bezig om ook een tak facilitaire dienst op te zetten. Het restaurant is voor 70% een commerciele horeca gelegenheid. Er werken mensen met een beperking, maar zij zijn daar aan het werk en de gast is koning. 'De kwaliteit moet gewoon goed zijn, anders komen mensen niet terug.'  De client staat hier dus niet centraal zoals dat wel bijvoorbeeld is bij downies en brownies. 'De mensen zijn bij ons niet zielig. Als je denkt dat je dat wel bent moet je thuis in een hoekje gaan zitten. Hier kom je om aan de slag te gaan'. We zorgen dat de mensen binnen een half jaar weer doorgestroomd kunnen worden naar een echte baan.

We zijn op zoek naar mensen voor in de bakkerij, de facilitaire dienst en voor in de tuin. Je moet wel een beetje feeling hebben met de doelgroep en hiermee om kunnen gaan.

Lijkt het jou leuk om de cliënten van Philadelphia Malburgen Oost te begeleiden? Reageer dan hieronder.

Reclame