Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

In februari 2015 kwam ik in contact met een oudere meneer. Hij gaf aan dat zijn grote tuin hem teveel werd en vroeg mij of ik een oplossing wist. Ik legde een link met mensen die hun tuin niet meer kunnen onderhouden en anderen die juist graag in een tuin zouden willen werken maar daar de mogelijkheid niet hebben.De opbrengst is voor de tuiniers, de medetuiniers en de tuineigenaar. Zo werd het idee geboren voor Mijn tuin Jouw tuin.

Nadat de eerste tuiniers en vrijwilligers zich aanmeldden, volgden plaatselijke bedrijven met sponsoring van zaden en gereedschap.

Inmiddels groeit het aantal beschikbare tuinen. Diverse hulpvragers, in het bezit van een achtertuin, hebben zich aangemeld. Ook het aantal tuiniers en vrijwilligers neemt toe, maar we kunnen nog steeds mensen gebruiken in Ede, Barneveld en in Garderen. Daarnaast zoeken wij ook nog mensen die de coördinatie op zich willen nemen.

Vindt u het leuk om lekker buiten bezig te zijn? Houdt u van tuinieren of vindt u het leuk om uw kennis over te dragen? Reageer dan hieronder! 

Reclame