Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Levende Historie Harderwijk is een gezelschap, die het verleden tot leven brengt middels straattheater. Onze vereniging is op zoek naar figuranten en spelers van alle leeftijden voor verschillende evenementen in de omgeving. 

Bij Levende Historie Harderwijk waan je je helemaal in de Middeleeuwen. Het gezelschap verkleed zich als de mensen uit de Middeleeuwen en leeft zich helemaal in in hoe het toen was. Zo zijn er mensen die manden maken of een timmerman spelen. Ook lopen mensen gewoon rond en wordt er een spel gespeeld waar aanwezige bezoekers (vaak kinderen) aan mee kunnen doen. Wij doen dit op verschillende evenementen zoals het Hanzefestival in Kampen, straattheater in Harderwijk tijdens open monumentendag en het Dickens festival in Druten.  Goed toneelspelen is geen verijsden, als je het maar leuk vindt. 
De club heeft momenteel 30 tot 35 leden in de leeftijdscategorie van 5 tot 80 jaar. De kleding maken we zo authentiek mogelijk zelf door drie dames die ook lid zijn van onze vereniging.

Lijkt het u leuk om mee te doen met het gezelschap Levende Historie Harderwijk? Laat hieronder uw reactie achter
Reclame