Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Voor mijn stichting ben ik op zoek naar knutselspullen. Ik versier stenen of keien en leg deze op  oude graven op begraafplaats Moscowa, omdat ik het belangrijk vind dat deze mensen niet vergeten mogen worden. Inmiddels heb ik mijn activiteiten voor de Stichting 'Omdat niemand vergeten mag worden' uitgebreid en richt ik mij ook op eenzame ouderen en jongeren in de crisisopvang, omdat ik het heel verdrietig vind dat er niet aan deze doelgroep wordt gedacht.  Iedereen is te veel met zichzelf bezig tegenwoordig en kijkt alleen maar op zijn of haar mobiele telefoon en maakt niet eens oogcontact met anderen.

Voor eenzame ouderen en jongeren in de crisisopvang maak ik kaartjes waar ik een leuke positieve boodschap op schrijf. Ook heb ik contact met het Nationaal Ouderenfonds, die ervoor zorgt dat de kaartjes naar de verschillende eenzame ouderen worden verstuurd. Mijn streven is dat meer mensen dit gaan doen.

Omdat ik het zelf financieel niet breed heb en ik heel graag mijn werk wil blijven doen, ben ik op zoek naar materiaal.

Denk daarbij aan; knutselspullen, nagellak, keien, enveloppen, postzegels zodat ze brieven kan blijven sturen, stickers met tekst er op, kleine cadeautjes die ze mee kan sturen, wenskaarten.

Zijn er mensen die nog knutselspullen over hebben? U zou Carola daar heel erg blij mee maken. Reageren kan hieronder!

???

???

???

Reclame