Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Nadat Sonja op bezoek is geweest zijn er heel wat nieuwe vrijwilligers bijgekomen. Maar nog steeds zijn baasjes en honden welkom die op de onderstaande locaties in Arnhem een bezoekje kunnen brengen. Al kunt u maar een uurtje in de week langskomen, alle hulp is welkom.

-Klingelpoort
-Hoogstede (voorheen Huis en Haard)
-Westerkade wooncomplex in het 'Nieuwe Kadekwartier’.

 

Bij Driegasthuizen groep zijn we op zoek naar mensen die een goede band hebben met hun lieve huisdieren. Onze bewoners vinden het namelijk erg leuk om af en toe lekker te knuffelen met dieren. Ze missen vaak hun eigen hond of kat en vinden het soms zelfs erg emotioneel om dan weer eens een dier te aaien. Sommige bewoners krijgen een privé bezoekje en bij anderen komen er mensen met hun dier langs in de gezamenlijke huiskamer. Mensen hebben echt een momentje van geluk en krijgen weer een glimlach op hun gezicht. 

 

Zelf hoeft u geen ervaring te hebben in de omgang met oude of dementerende mensen, dat is bij ons te leren. Uw huisdier moet uiteraard niet onhandelbaar zijn maar als het in het begin druk is bij het bezoek dan is dat geen probleem. Vaak moeten de dieren ook even wennen waar ze zijn en gaat het naar 2 a 3 keer al een stuk beter. U wordt de eerste keer begeleid door al een ervaren vrijwilliger. 

Lijkt u het leuk om een bezoekje te brengen bij de bewoners van driegasthuizengroep en lijkt uw dier dat ook leuk? Laat hieronder uw reactie achter.