Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Voetbal is er voor iedereen. En voetbal is van iedereen. Dat maakt voetbal bij uitstek geschikt om mensen te binden, jong en oud, zwart en wit, arm en rijk. Wij van Stichting Messi gebruiken deze bindende kracht om met name op kinderen die door allerhande omstandigheden of redenen niet de gewenste aandacht en waardering krijgen vanuit hun thuissituatie te helpen. Kinderen die door bijvoorbeeld het overlijden van een ouder, scheiding of ziekte in de familie het moeilijk hebben, worden ondersteunt door Messi door eropuit te gaan. Dit doen wij door het bezoeken van verschillende voetbal- en sportwedstrijden en weekendjes weg. 

MESSI staat voor: mentaliteit, educatie, socialisatie,sportiviteit &integriteit.

Sinds januari 2015 hebben wij al heel wat kinderen mogen en kunnen meenemen naar onder andere Barcelona, Bayern en ook topwedstrijden in het Nederlandse voetbal. Om zoveel mogelijk kinderen een fijne afleiding te geven die zij zo hard verdienen zijn wij op zoek naar mensen die al aangesloten zijn bij een amateurclub of mensen die het leuk vinden om contactpersoon te worden tussen de clubs en stichting Messi. Het gaat er hierbij om dat je het sociale aanspreekpunt bent. 

Draagt u deze stichting een warm hart toe? En is deze vrijwilligersfunctie voor u weggelegd? Laat hieronder uw reactie achter. 

Meer over Stichting Messi

Reclame
Reclame