Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De vreugdefabriek zet zich in voor mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking en ouderen. Deze mensen willen wij de mogelijkheid bieden om te kunnen genieten van belevingsgerichte activiteiten, muziek en entertainment. Dit kan zowel op een actieve als passieve manier en op ieder niveau.

Mensen met een beperking kunnen bij ons op een ontspannen en plezierige manier hun talenten ontwikkelen op het gebied van muziek en entertainment waarbij zij hun eigen creativiteit volledig kwijt kunnen. Zij worden hierbij ondersteund door enthousiaste vrijwilligers die veelal werkzaam zijn in de zorg. Bij iedere activiteit is minimaal 1 gediplomeerde begeleider uit de gehandicaptenzorg of ouderenzorg aanwezig.

Door de enorme bezuinigingen is er nauwelijks of geen budget meer om cliënten of bewoners in de gehandicapten- en ouderenzorg iets te kunnen bieden op het gebied van ontspanning. Voor deze doelgroepen, die het juist zo hard nodig hebben is er geen geld meer voor leuke dingen zoals belevingsactiviteiten, muziek en entertainment.

Door ons werk in de zorg zien we het iedere dag weer dat cliënten / bewoners dit stukje vreugde in hun leven moeten missen. Dit gaat ons, net als heel veel anderen echt aan het hart. Met de Vreugdefabriek willen wij graag iets voor bovenstaande doelgroepen betekenen. Daarom hebben we met een aantal vrijwilligers Stichting de Vreugdefabriek opgezet. Met onze stichting willen wij het mogelijk maken dat cliënten / bewoners van zorginstellingen, verzorgingstehuizen en gerelateerde organisaties kunnen genieten van een stukje vreugde in de vorm van muziek, belevingsactiviteiten en entertainment.

De Vreugdefabriek biedt verschillende programma's aan en daarvoor zijn zij op zoek naar spullen van een laptop, tot plaatwerk voor decorstukken, maar ook kleine muziekinstrumenten zijn erg welkom. ' Iedereen moet zich muzikant kunnen voelen'.

De Vreugdefabriek kan uw instrumenten en DJ spullen dankbaar gebruiken. Reageren kan hieronder!

Reclame