Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Mondharmonica groep “Renkum” bestaat uit 9 enthousiaste muzikanten. Er wordt gespeeld met diatonische en chromatische mondharmonica aangevuld met Accordeon, Slagwerk en Gitaar.
In de loop van de jaren is er een ruim repertoire opgebouwd dat reeds vele malen ten gehore is gebracht. Wij spelen liedjes uit de 50/70 jaren uit alle windstreken, die populair waren in de jeugd van met name oudere mensen want, die glimlach van herkenning is ons doel. Omdat al die melodietjes in onze hoofden zitten spelen wij niet van bladmuziek. Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur hebben wij een repetitie avond waar wij de bestaande nummers perfectioneren en nieuwe nummers instuderen. Wij treden met grote regelmaat op, in het bijzonder bij verpleegtehuizen. Wij willen onze groep graag uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om samen met de Mondharmonicagroep Renkum in een ontspannen en gezellige sfeer muziek te maken.
Vindt jij het leuk om muziek te maken met de mondharmonica,en ben je een:  beginner of gevorderde, jong of oud,man of vrouw,  en je vindt het leuk om samen met ons een deuntje te komen spelen?

Vindt u het leuk om mee te doen?  Laat hieronder uw reactie achter!

Reclame