Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

In 2011 heb ik (Gerben te Hennepe) Lonely Lochem opgericht met als doel eenzaamheid tegen te gaan door activiteiten aan te bieden, zodat mensen elkaar op een laagdrempelige kunnen ontmoeten. Met name voor mensen tussen de 16 en 65 jaar waren er weinig activiteiten in Lochem en omgeving. We zijn begonnen in eerste instantie met maatjes gezocht, waarin we mensen aan elkaar koppelen die dezelfde interesses hebben, maar we hebben onze activiteiten inmiddels uitgebreid en organiseren nu ook spelletjes- en filmavonden. Daarnaast wordt er iedere donderdag om 17.45 uur samen gegeten. Een groep van 10 tot 20 mensen komt dan bij elkaar en kunnen voor een klein bedrag gezamenlijk eten.

Stichting Lonely Lochem draait volledig op vrijwilligers. We zijn hier dan ook erg trots op. Alle vrijwilligers zorgen er samen voor dat onze gasten zich thuis en welkom voelen bij Lonely Lochem. We kunnen alle hulp gebruiken.

Mochten mensen zich willen aanmelden, omdat ze op zoek zijn naar een maatje of gezellig mee willen eten? Reageren kan hieronder!
Ook vrijwilligers zijn meer dan welkom!

Reclame