Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

{jcomments off} Bij Resto VanHarte nodigen we u uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.

Voor een maaltijd kunt u terecht in een van onze Resto’s, maar we komen ook naar u toe met onze VanHarte-foodtruck. Overal in het land brengen we buurten in beweging om zelf het heft in handen te nemen en onder de vlag van Resto VanHarte nog meer plekken te creëren waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten.

Onze missie: duurzame verbinding
We vinden dat iedereen erbij hoort in de samenleving. De aansluiting met de samenleving verliezen kan iedereen overkomen door een tal van oorzaken. We willen de eenzaamheid en het sociaal isolement waartoe dit kan leiden onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit laatste doen we door mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken, samen kunnen eten en vooral zelf een bijdrage te leveren aan een leefbare gemeenschap. We richten ons primair maar niet uitsluitend op mensen met een smalle beurs.

Onze visie: hét recept voor een betere buurt
We willen een drijvende factor zijn in het terugdringen van het sociaal isolement en het verhogen van de sociale cohesie in de Nederlandse samenleving. Ontmoetingsplaatsen creëren voor verbinding, samen koken en eten en samen activiteiten ondernemen onder de vlag van ons staat in onze aanpak centraal. We stimuleren het buurtinitiatief om van deze ontmoetingsplaatsen een succes te maken en betrekken hierbij alle relevante samenwerkingspartners. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt en samenleving. 

We hebben verschillende restaurants in Arnhem en een in Ede. Hier kunt u dagelijks terecht voor een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner van 7 euro. Reserveren bij u in de buurt? Klik dan hier.
Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten. Bekijk hier de activiteiten die op de agenda staan bij u in de buurt.