Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Elke inwoner van de gemeente Buren die hulp nodig heeft kan Burenhulp bellen. Burenhulp is er voor u, inwoner van de gemeente Buren, die om de een of andere reden( tijdelijk) geen beroep kan doen op buren, kinderen, ouders of kennissen.

Dit telefoonnummer bundelt hulp van vrijwilligers in de gemeente Buren. Voor het coördineren van die hulp zoekt Burenhulp voor de dorpskernen Lienden en Buren nog teamleiders.

De teamleider is een vrijwilliger die ervoor zorgt dat de hulp daadwerkelijk geboden wordt. Voor deze bemiddeling heeft de teamleider de beschikking over een groep vrijwilligers die zich voor Burenhulp inzetten.
Bij Burenhulp gaat het om alle soorten hulp: incidentele huis-tuin- en keukenklussen voor mensen die dat fysiek zelf niet meer (helemaal) kunnen, en waarvoor professionele hulp eigenlijk een brug te ver is. Of hulp bij de thuisadministratie (aanvragen van toeslagen of ondersteuning bij de thuisadministratie). Weer andere vrijwilligers bezoeken mensen, verlenen een luisterend oor, begeleiden bij het boodschappen doen of vervangen de mantelzorger als die er eventjes uit wil.

Als teamleider staat u niet alleen. U wordt ondersteund door de coördinator en u leert uw collega-teamleiders kennen. In een kennismakingsgesprek krijgt u antwoord op al uw vragen.

Bent u misschien die enthousiaste teamleider? Reageer dan hieronder!