Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben op zoek naar de cd-box van de top 2000 van radio 2 eerste editie (1999)voor mijn stiefvader Tonnie. Mijn stiefvader is altijd DJ geweest op bruiloften en partijen en maakte er altijd een feestje van. Helaas kan hij dit niet meer doen na een herseninfarct. Het gevolg is dat hij nu Afasie heeft. Dat is een taalstoornis waarbij praten en schrijven erg moeilijk gaat. Zingen met gouden oude nummers gaat wel heel goed en dat is voor hem ook een uitlaatklep. Hij is dan ook dagelijks nog met muziek bezig, maar de top 2000 van radio 2 blijft zijn favoriet.

De editie van 1999 is de eerste editie en die is volgens mijn stiefvader het allerbeste. Ik ben hier al heel erg lang naar op zoek, alle markten afgestruind maar deze is nergens meer te vinden. Ook heb ik Radio 2 zelf benaderd, maar die hebben hem ook niet meer. Ik hoop via deze weg iemand te vinden die zelf de CD-Box heeft voor ons, of een manier weet hoe ik er aan kan komen.

Kunt u stiefvader Tonnie verblijden met de cd-box van de eerste editie van de top 2000 (1999)? Reageer dan onder dit bericht.