Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Een groots opgezette boerenbruiloft van 60 jaar geleden, beelden van een belangrijk concours hippique, het opstellen en de optocht van het Barchems Feest van 1990, het Barchems Muziekfestival, vertederende beelden van Circus Barchosa uit 1991.
De oproep om filmpjes aan te melden voor de eerste Barchem Bios eerder dit jaar is niet zonder resultaat gebleven. De Barchkerk was 8 februari voor één keer bioscoop met anderhalf uur lang Barchemse filmpjes. 

Uit de reacties is gebleken dat er nog heel veel films en filmpjes onder de mensen zijn, die gedigitaliseerd zouden moeten worden. Dat is echter een vrij kostbare zaak, waardoor ze (voorlopig) in de kast blijven liggen en dat vinden wij erg jammer en dus zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het digitaliseren van dit oud beeldmateriaal, zodat we wellicht later dit jaar nog een keer een biosavond kunnen organiseren.

Kunt u de Stichting de Barchkerk in het Midden helpen met het digitaliseren van oud beeldmateriaal? Reageer dan hieronder!