Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) is op zoek naar nieuwe vrijwillig gastvrouwen/heren voor bezoekerscentrum Staverden. De belangrijkste taken binnen deze rol zijn het geven van voorlichting aan bezoekers en het afrekenen van winkelartikelen.

GLK zoekt vrijwilligers die in de periode april t/m oktober 1 dagdeel per week beschikbaar zijn en in de periode november t/m maart 1 dagdeel per maand. Enthousiasme, een actieve houding, woonachtig in de omgeving en de bereidheid om meer over landgoed Staverden en GLK te leren zijn een vereiste voor deze vrijwilligersfunctie.


Wat bieden wij?
een plek in een enthousiast team op een bijzondere locatie
vrijwilligersovereenkomst bij Geldersch Landschap & Kasteelen met recht op:
- reiskostenvergoeding tot maximaal 25 km enkele reis;
- gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen van GLK;
- 4 x per jaar magazine Mooi Gelderland;
- deelname aan diverse vrijwilligersbijeenkomsten en –activiteiten.

Het bezoekerscentrum
Bezoekerscentrum Staverden bevindt zich in een voormalige boerenschuur aan de Staverdenseweg 289 te Staverden. In het gebouw krijgt de bezoeker informatie over landgoed Staverden middels posters, interactieve computerprogramma’s en een film. Belangrijk onderdeel van het centrum vormt de landschapswinkel. Er zijn diverse streekproducten en souvenirs te koop.
Reageren op deze vacature kan t/m zondag 11 februari 2018. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 28 februari.

Heeft u interesse reageer dan hieronder!

Reclame