Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Welzijn Barneveld zoekt een nieuwe coördinator die het leuk vindt om wekelijks met een groep mensen in het buitengebied van Barneveld te gaan fietsen. Dit in de periode april t/m september.
De startplaatsen zijn wisselend vanaf de diverse buitendorpen van de gemeente Barneveld, maar dit kan indien gewenst anders worden geregeld.
De leeftijden van de deelnemers zijn over het algemeen boven de 65 jaar; de afstand van een fietstocht kan tussen de 25 en 30 kilometer liggen met tussendoor 1 of 2 pauzes voor een consumptie en toiletgebruik. Bijna alle deelnemers hebben een elektrische fiets.
De deelnemers doen op eigen risico mee en melden zich vooraf niet aan. Wanneer de groep groter is, zijn er andere mensen beschikbaar die tijdens de tocht kunnen helpen. Welzijn Barneveld zorgt voor een walky-talky, ehbo-kistje en veiligheidsvestjes. Met hulp van Welzijn Barneveld kan een rooster worden gemaakt van de data en startplaatsen. Deze wordt dan uitgereikt aan de deelnemers. Ook zorgt Welzijn Barneveld maandelijks voor publicatie in de Barneveldse krant.
De vorige coördinator van deze fietstochten heeft nog een aantal routes te beschikking die u kunt gebruiken indien u dat wenst. Hij wil u in de beginperiode ook graag helpen en fietst zelf ook mee.

Heeft u interesse? Reageer dan hieronder!

Reclame
Reclame