Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

 

Make-A-Wish vervult al sinds 1980 wereldwijd de liefste wensen van ernstig zieke kinderen. 30.000 vrijwilligers zijn er wereldwijd verbonden aan de stichting, maar nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds meer dan welkom. Ook in Gelderland zijn er nog wensvervullers en wenshalers gewild om kinderen een onvergetelijke dag te geven. Make-A-Wish onderscheidt zich door kinderen die te maken hebben of hebben gehad met een ziekte een wens te geven. Het gaat dus niet altijd om de laatste wens, maar om de liefste wens. 

Een vervulling van een wens, een “Wish Journey”, gaat niet over een nacht ijs. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid zodat de wensvervulling een groot succes wordt voor het wenskind.  Geen wens is te gek. Of de kinderen nu willen skydiven, een dag willen meelopen met hun favoriete voetballer of dat zij een eigen boomhut willen. De vrijwilligers doen er alles aan om hun wens te laten uitkomen. Het kind en het gezin wordt betrokken bij de invulling van het wensproces om samen de allerliefste wens te realiseren.

'Het is echt prachtig werk' vertelt vrijwillige wensvervuller Anne-Lies 'Het verrijkt je wereld omdat het mij helpt te relativeren. Ik geniet nu nog intenser van mijn eigen gezin en dat zij gezond zijn. Het heeft mijn beeld van de wereld echt positief veranderd omdat er zoveel mensen zijn die er voor willen zorgen dat een ziek kindje de dag van zijn leven kan krijgen.'

Wilt u ook wensvervuller worden? Of wilt u op andere manieren Make-A-Wish helpen? Laat hieronder uw reactie achter!

 

Reclame
Reclame