Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Stichting Landschapsbeheer Gelderland zet zich in voor een mooier en herkenbaar landschap. Een schoon landschap is daar onderdeel van. Daarom is Stichting Landschapsbeheer Gelderland een project gestart voor het tegengaan en opruimen van zwerfafval in het buitengebied: de oprichting van Zwerfafvalbrigades.

Buurtgenoten vormen samen een Zwerfafvalbrigade en ruimen regelmatig het zwerfafval in eigen omgeving op. Het kost niet veel tijd, u ziet al snel resultaat en het is nog gezellig ook! Stichting Landschapsbeheer Gelderland faciliteert met hesjes, knijpers en vuilniszakken, organiseert afspraken met de gemeente over het afhalen van de zakken opgehaald zwerfafval en zorgt voor een handige Whatsapp-groep voor de vrijwilligers.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland is in 2017 gestart met de oprichting van Zwerfafvalbrigades, inmiddels zijn er 19 groepen actief in verschillende gemeenten in de hele provincie. U ziet hieronder bij welke gemeente er al een groep actief is.

Wilt u zich aansluiten bij een bestaande groep? U kunt dan contact opnemen met de contactpersoon die achter de desbetreffende plaats staat.

Is er bij u in de buurt nog geen zwerfafvalbrigade? Dan kunt u onder dit bericht een reactie achter laten. 

 

Gemeente Apeldoorn

Zwerfafvalbrigade Wenum Wiesel, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Doetinchem

Zwerfafvalbrigade Doetinchem Overstegen, contact via SLG
Zwerfafvalbrigade Doetinchem De Huet, contact via SLG

Gemeente Ede

Zwerfafvalbrigade Otterlo, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Bennekom, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Wekerom, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Geldermalsen

Zwerfafvalbrigade Geldermalsen, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Beesd, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Tricht, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Meteren, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Deil, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Hattem

Zwerfafvalbrigade Hattem, contact via SLG

Gemeente Heerde

Zwerfafvalbrigade Heerde, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Vorchten, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Veessen, contact via SLG

Gemeente Montferland

Zwerfafvalbrigade Kilder, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Beek, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Renkum

Zwerfafvalbrigade Renkum, contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwerfafvalbrigade Oosterbeek, contactpersoon: Mw. M. Gerritsen

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reclame