Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
 

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar.  Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.
Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Voor een pruik zijn er 3/4 staarten nodig.

Om aan zoveel mogelijk staarten te komen wordt er op 1 juli 2018 een grote knipdag in Apeldoorn. Deze knipactie heeft de afgelopen jaren al 1.000 staarten opgeleverd!

Laat je haar gratis afknippen in Apeldoorn!
Op 1 juli organiseert Haarwensen een knipdag in Apeldoorn. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30 cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. Deze knipdag vindt plaats in het Oranjepark te Apeldoorn tijdens het evenement Apeldoorn Worldproef.
De knipdag vindt plaats op 1 juli tussen 12.00 – 17.00 uur. De eerste ronde start om 12.00 uur en de laatste ronde eindigt om 17.00 uur. 
Je haar wordt niet zomaar afgeknipt maar krijgt er echt een mooi kapsel voor terug en foto's van voor en na.

Er is plek voor 40 personen.. dus geef je snel op door hieronder te reageren! 

 

 Reclame