Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Komdersuut? Een Achterhoekse uitdrukking die u uitnodigt er even uit te komen. Een plek waar generaties elkaar ontmoeten, iedereen terecht kan en waar plek is voor een inhoudelijk gesprek en inspiratie. De voormalige pastorie, Dorpsstraat 33 te Angerlo, is sinds april voor dit doel beschikbaar gesteld door de eigenaar van het pand, de PKN gemeente te Angerlo-Doesburg.


Donderdag open
Elke donderdag zijn we geopend van 10-16. Er is koffie of thee, limonade en zeker ook een praatje. Er wordt gewerkt in het pand door vrijwilligers. Er staat een ruilbibliotheek, een spelletjestafel, er worden aan de stamtafel plannen gemaakt om activiteiten te organiseren voor jong en oud. U kunt uw eigen lunchpakketje (de keuken is nog niet klaar) mee nemen, Komdersuut zorgt voor verse koffie.
Meedenken en/of doen is bijzonder welkom, om te klussen, koffie te schenken, schoon te maken, boeken te sorteren of wat dan ook. In het komende jaar hopen zij op meer dagen open te zijn, bijvoorbeeld als de Galluskerk geopend is tijdens exposities.


Klusdagen
Voor het verder realiseren van deze plek moet er natuurlijk nog veel gebeuren. Op elke tweede zaterdag van de maand is er daarom een klusdag van 9-15 uur. Dat is in de komende zomermaanden op 14 juli en 11 augustus. Hier bouwen ze samen aan een thuis. U bent van harte welkom. Voor lekker eten en drinken wordt gezorgd. Men helpt elkaar op weg, dus ze zoeken ervaren klussers, schilders, maar ook mensen die het graag leren of willen proberen. Als u een paar uurtjes over hebt om dit maatschappelijke project vooruit te helpen, heel graag! Hier bouwen we samen aan een sfeervolle ontmoetingsplek voor verschillende doeleinden.


Komdersuut heet u van harte welkom! Juist in deze maanden, als u wel vrij bent, maar niet ver weg op vakantie. Ze zijn de hele zomer op donderdag open, en organiseren regelmatig extra activiteiten voor jong en oud. Tenzij anders vermeld op basis van een vrijwillige bijdrage. Denkt u bijvoorbeeld aan waterijsjes maken, naai je eigen schort, spelletjes middag of de familiefilm. Ziet u in bovenstaande activiteiten iets waarvoor u zich wel wilt inzetten of blijft u graag op de hoogte? www.komdersuut.nl

Komdersuut donderdag
Elke donderdag van 10-16, vrije inloop


Kluszaterdag
14 juli en 11 augustus
9-15, vrije inloop


Samen eten
Woensdag 11 juli
18 uur aanvang maaltijd
 

Reclame